Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in C:\inetpub\vhosts\aalidhra.com\httpdocs\index.php on line 37
Billige Christian Louboutin look-a-like stiletter

Billige Christian Louboutin look-a-like stiletter

Sharing is Caring
Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+

Et par Christian Louboutin stiletter er enhver piges drøm at eje. Det er dog de færreste der har min 2000 kroner til et par sko. Jeg har fundet et par billige Christian Louboutin look-a-like stiletter, som minder rigtig meget om de ægte. Den eneste forskel er at de koster en brøkdel af de originale. Skoene er af rigtig god kvalitet, men selvfølgelig ikke på niveau med den ægte vare, men helt ærligt? Vil du ikke hellere betale under en tiendedel for en sko, man ikke kan se forskellen på?

Billige Louboutin Stiletter Look-A-Like

 

Disse billige Christian Louboutin look-a-like stiletter er af PU-læder. Hælen på stiletterne er smal og tåen er spids, præcis som på Louboutin stiletterne.  Stilletterne har små pigge af metalnitter, som imiterer looket på Louboutin stiletterne rimeligt godt, hvis du spørger mig. Hælhøjden er 12,5 cm og hælhøjden på Louboutin stiletterne er 10 cm, så der er ikke meget forskel. Ydersålen er af gummi. Stiletterne vil passe perfekt til en aften i byen med veninderne eller perfekt til et restaurantbesøg med kæresten. Kan styles på utallige måder både med en cocktailkjole eller lange bukser. Disse billige stiletter kan fås i både sort og hvid. Den eneste betydelige forskel på de billige Christian Louboutin look-a-like stiletter, og de ægte er den røde bund under stiletterne. Disse billige stiletter koster kun 499 kroner kontra Louboutins pris på lige over 5900 kroner for skoene.

Synes du det er nemt at se forskel på dem? Du finder den billige udgave af Louboutinskoene her 

 

Billige Christian Louboutins Look-a-like stiletter

Christian Louboutin røde stiletter med pigge

 

Sharing is Caring
Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+

Leave a Comment

*

42902